Facebook

Yhteystiedot

riskilatimo@gmail.com

Uutiset

23.4.2014KotisivutLue lisää »21.5.2013ValtuustoaloiteLue lisää »10.12.2015Ranska teki historiaaLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:221375 kpl

Kyläpolitiikkaa laidasta laitaan

Oppii se vanha koirakin

Keskiviikko 29.7.2015 klo 7:48


Oppii se vanha koirakin

 

Kasvojen pesua demareilta? Viimeiset kahdeksan vuotta nämä vanhat puolueet ovat ajaneet Suomen ja suomalaiset siihen tilanteeseen, mitä jokainen suomalainen pelkää. Rahat on loppu. EU:n suunnaton kita on ollut ammollaan ja sinne ovat hävinneet ne miljardit, joita ei koskaan tule takaisin. Tätä kuplaa yrittävät demarit etunenässä häivyttää.

On toki hienoa, että nämä upeat ihmiset demareiden takana luottavat nyt perussuomalaisiin. Onhan meidän pakko saada Suomi takaisin kukoistukseen kolmessa kuukaudessa, kun teillä meni sen tuhoamiseen monia vuosia. Itse pidän heidän kirjoituksiaan lähinnä populismina, mutta on asiassa se hieno puolikin, että vanha koira oppii näköjään uusia temppuja. On siis totta herra Kukkola, että meistä perussuomalaisista jokainen haluaisi myös lisää rahaa TE-keskukselle, mutta mistä sen taiot? Lisää velkaa huutaa vasemmisto, mutta….

Vasen laita rytisee, että oikea on ihmeissään. Pakolaiskeskus Hyvinkäälle? Tämähän se on meidän hyvinkääläisten pelastus? Syksy tuo taas kunnanvaltuutetuille eteen leikkauslistat, joissa he joutuvat päättämään useiden miljoonien leikkauksista ja jokainen tietää mitä se tarkoittaa. Nuoret ja vanhukset kärsivät. Perussuomalaiset tekivät valtuustoaloitteen pakolaisten vastaanottamisen keskeyttämiseksi taloudellisiin syihin nojaten ja silloin te arvon demarit olitte yhtenä puolueena kertomassa meille sen tosiasian, että mitä te maahanmuuttokriittiset valitatte, ” sillä tienataan”. Onko näin tapahtunut? Siitähän ei meille kerrota, koska kaikista pyynnöistä huolimatta, sitä ei ole meille kerrota, koska se on salaisuutta, josta ei kuntalaisille saa kertoa. Nyt siis on mahdollisuus tienata oikein kunnolla ja näin odotankin, että valtuutettujen ei tarvitse syksyllä perskannikat puuduksissa miettiä leikkauslistojaan. Otetaan miljoonat sieltä mistä sen saa, onhan se meidän kaikkien hyvinkääläisten etu?

 

Timo Riskilä (ps)

Avainsanat: hyvinkää, demarit, perussuomalaiset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini