Facebook

Yhteystiedot

riskilatimo@gmail.com

Uutiset

23.4.2014KotisivutLue lisää »21.5.2013ValtuustoaloiteLue lisää »10.12.2015Ranska teki historiaaLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:132701 kpl

Kyläpolitiikkaa laidasta laitaan

Laittomille maksutta diabetes- lääkkeet - suomalaisilta leikataan

Keskiviikko 13.12.2017 klo 7:22


Samaan aikaan, kun suomalaisilta leikataan rajusti lääkekorvauksia, avasivat demarit ja vihervasemmisto kokoomuslaisten hiljaisella siunauksella koko maailmalle sosiaali- ja terveysaseman. Perussuomalaiset yrittivät viimeiseen saakka estää tätä mielettömyyttä Helsingin valtuustossa. Saimme palkkioksi rasisti- ja törkysyytösryöpyn. Helsingin päätöksen pohjalta romanialaiset, irakilaiset ja monet muut henkilö- ja matkustajapaperinsa hukanneet saavat ilmaiseksi täyden terveyshuollon ja lääkkeet.

Vielä irvokkaammaksi päätöksen tekee se, että samaan aikaan MTV:n uutisissa Sisä-Suomen rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoi järjestäytyneen romanialaisen rikollisliigan toiminnasta. Valepoliisitoimintaa on selvitetty ympäri maata, taustalta on aina löytynyt romanialainen.

Valepoliisi Romaniasta ryöstää suomalaisvanhuksen rahat, joita vanhus on säästänyt pystyäkseen ostamaan kallistuneet diabeteslääkkeensä. Samaan aikaan diabetesta sairastava laittomasti maassa oleva valepoliisi Romaniasta menee Helsingin terveysasemalla kaikkien jonojen ohi hakemaan saamallaan reseptillä ilmaiset lääkkeet Mannerheimintien Yliopiston Apteekista.

Demarit ja vihervasemmisto kokoomuslaisten myötävaikutuksella ovat yksissä tuumin nyt vaatimassa, että jokaiseen Suomen kuntaan avattaisiin Helsingin mallin mukaiset täyden palvelun sosiaali- ja terveyspalvelut. Palvelu ja lääkkeet olisivat maksuttomia maassa laittomasti oleville ja maahan tuleville. Palveluja pitäisi vielä kuulemma mainostaa arabian, romanian sekä venäjän kielillä, jotta ne tavoittaisivat varmasti terveysturistit. Näinkö käy myös Hyvinkäällä?

Tämä merkitsee suomalaisten lääkekorvauksiin satojen miljoonien lisäleikkauksia. Demareiden, vihervasemmiston ja kokoomuksen lahja satavuotiaalle Suomelle: suomalaisten loputkin lääkekorvaukset leikataan, jotta laittomasti tänne tulevat ja oleilevat saavat ilmaisen terveydenhuollon lääkkeineen.

Teuvo Hakkarainen

kansanedustaja (ps.)

Timo Riskilä ( ps)

kaupunginvaltuutettu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini