Facebook

Yhteystiedot

riskilatimo@gmail.com

Uutiset

23.4.2014KotisivutLue lisää »21.5.2013ValtuustoaloiteLue lisää »10.12.2015Ranska teki historiaaLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:221390 kpl

Kyläpolitiikkaa laidasta laitaan

Tabulla voimaa rauhoittumiseen

Perjantai 21.6.2013 klo 14:28 - Timo Riskilä

(AP 21.6.2013) lehden toimittaja kysyy, että mitä tabuja olemme nauttineet? Voisin kysyä häneltä, että onko hänellä jäänyt nauttimatta? Sen verran on ala-arvoinen on hänen kirjoituksensa.

Tämä samainen toimittaja on kärkevästi kirjoittamassa negatiiviseen sävyyn Perussuomalaisista, mutta unohtelee/ jättää kirjoittamatta sellaisista asioista, mitkä toisivat positiivista julkisuutta puolueellemme.

Koska puheenjohtajana en ole tietoinen hänen mainitsemastaan perussuomalaisten jäsentenvälisestä segregaatiosta, olisin tiedonhaluinen ko. asiasta.

Onko seuraavissa vaaleissa kokoomuksen ehdokaslistalla nimi Marjamäki? Herää kysymys, onko hänen kritiikkinsä perussuomalaisista ilmaista mainontaa hänen mahdolliselle ehdokkuudelleen?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lehtiyhtymä, aamuposti, hyvinkää

Hiljaisuus rikkoutui!

Perjantai 21.6.2013 klo 14:04 - Timo Riskilä Pj

Perussuomalaiset jälleen arvostelun kohteina. Vihreiden aina niin "iloinen" Aki Korpela väittää kirjoituksessaan (AP 21.6.2013), että Perussuomalaisten Timo Karhunen sekoittaa pakolaiset ja maahanmuuttajat. Jälleen kerran vihreiden edustajilla on lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia. Toivon vihreiden arvojen puolesta, että koko heidän valtuustoryhmänsä lukee uudestaan Perussuomalaisten valtuustoaloitteen. Voin toki toimittaa sen heille ihan paperiversiona, mutta itse en kannata liiallista paperin tuhlaamista.

Koska mainitsin jo edellisessä kappaleessa vihreät arvot, niin voin vain todeta, että heidän ideologi on hävinnyt johonkin Ridasjärven takamaihin. Hiljaisuudessaan koko valtuustoryhmä kannattelee Kokoomuksen ajamaa linjaa " köyhät kyykkyy".

Moottorien pauhu, lentokoneiden pakokaasut, liikenne jne. Vihreät loistavat poissaolollaan. Ainoa asia, minkä olen heidän kommenteinaan lukenut, on Perussuomalaisten osallistuminen valtuustoseminaariin. Vihreiden arvot= Pop, rock&kok

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Perussuomalaiset, Hyvinkää, Aamuposti